Geleceğin Kaleleri Lider Gelişim Programı’nın Lansman Toplantısı Gerçekleştirildi

Kale Grubu’nun kurucu değerlerinin temelinde olan insan odaklı yönetim anlayışı doğrultusunda, Kale Grubu’nun mevcut insan kaynağına yatırım yapmak ve geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla başlatılan Geleceğin Kaleleri Lider Gelişim Programı’nın lansman toplantısı 16 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. 

Kale Grubu İnsan Kaynakları Başkan Yardımcılığı tarafından Sabancı Müzesi the Seed’te gerçekleştirilen törende konuşma yapan Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay değişen rekabet koşullarında insan kaynağının ihtiyaç duyduğu niteliklerin de değiştiğini belirtirken; “‘önce insan’ diyen, söylem ve eylem tutarlılığına önem veren bir Grup olarak, Kale Grubu’nu geleceğe taşıyacak olan insan kaynağına bugünden yatırım yapmak kadar öncelikli ve acil bir gündem konumuz olamazdı” dedi. 

Kale Grubu’nun kurumsal yönetişim ve operasyonel mükemmelliğe ulaşması ve Kale Grubu çalışanlarının 21. yüzyıl yetkinlikleri ile donatılması amacıyla başlatılan dönüşüm projelerinden biri olan Geleceğin Kaleleri Lider Gelişim Programı’nın ilk döneminde, Kale Grubu’nun tüm şirketlerinden seçilen 23 çalışan Sabancı Üniversitesi’nde özel bir eğitim programına dâhil olacak. Sürekli öğrenme ve gelişim zihniyetini hakim kılmak, mevcut insan kaynağına yatırım yapmak amacıyla hayata geçirilen Geleceğin Kaleleri Lider Gelişim Programı’na ilerleyen dönemlerde daha fazla Kale Grubu çalışanının dâhil edileceği öngörülüyor.