Zeynep Bodur Okyay, Türkiye’nin En Etkili İş Liderleri Listesinde

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Fortune Türkiye tarafından hazırlanan ve Türkiye iş dünyasından en etkili 20 liderin belirlendiği Türkiye’nin En Etkili İş Liderleri listesinde 17. sırada yer aldı. 

Günümüz koşullarında etkili bir liderlik örneği ortaya koyan isimlerin mercek altına alındığı çalışma kapsamında, etkili liderlerin öne çıkan özelliklerinin “gerçeklerin farkında olmak ve umut vermek”, “takipçilerini fiziki olarak bir araya getirmek” ve “köprü kurmak” olduğu vurgulanıyor.  

Listenin ilk sırasında Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç; ikinci sırasında Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin; üçüncü sırada ise Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı yer alıyor. Listede 17. sırada yer alan Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın ardından ise, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu; Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ve Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan geliyor.