Kaleseramik, Dünyanın En Büyük Seramik Fuarı Cersaie’de Fark Yarattı

Kaleseramik, İtalya’da düzenlenen Cersaie Fuarı’nda 32’nci kez ziyaretçilerle buluştu. Kaleseramik, yaşam alanlarına ilham veren bütünsel tasarımları, yenilikçi ürünleri ve seramiğin farklı kullanım alanlarına örnek olarak sunduğu Kalesinterflex’in yeni serileri ile sektörün dünyadaki en önemli buluşma noktasında yine fark yarattı. 

Cersaie’ye katılan ilk Türk firması olan Kaleseramik, yenilikçi ürünlerini İtalyan tüketici ve profesyonellerin yanı sıra, farklı coğrafyalardan gelen katılımcılarla 32’nci kez buluşturdu. Kale’nin 62 yıllık gücünü vurguluyan ‘benzersizlik’, ‘ustalık’ ve ‘mükemmel deneyim’ kavramlarını yansıtan ve ünlü İtalyan mimar Paolo Cesaretti tarafından tasarlanan fuar standının dış cephe kaplamasında Türkiye’nin en büyük porselen seramiği olan Kalesinterflex kullanıldı.

Mimaride sınırsız yaratıcılığı açığa çıkaran Kalebodur koleksiyonları; seramikte İtalyan tutkusunu yansıtan Edilcuoghi Edilgres ürünleri ve güncel trendleri yansıtan Çanakkale Seramik serileri; Kale’nin farklı tarzlara özel tasarımlar ve hayatı kolaylaştıran işlevsel çözümleri yarattığını vurgulayan ambiyanslarda sergilendi. 

Kalesinterflex’in 120x360 gerçek ebatlı gösterimine ek olarak, ürünün seramikte alışılmışın dışına çıkan yeni kullanım alanlarını da gösteren ambiyanslarda Kaleseramik’in mutfaklarda devrim yaratan yeni ürünü T-One ön plana çıkarken; gerçek Kalesinterflex ürünlerin şekillendirilmesiyle oluşturulan ve ürünün evlerde, binalarda, şehirlerde ve çevredeki yaratıcı kullanımını anlatan interaktif dijital duvar ziyaretçileriden büyük ilgi gördü.