Kale İzmir Mağazası Yenilendi

Türkiye seramik sektörünün lider markalarını bünyesinde bulunduran Kaleseramik, İzmir’de yenilenen Alsancak Kale mağazasının açılışını yaptı. İzmir, iş ve mimarlık dünyasının yoğun ilgi gösterdiği açılışta, ünlü Şef Arda Türkmen, Kale’nin tasarım ve teknoloji gücünü bir araya getirdiği yenilikçi ürünü Kale T-One mutfak tezgâhında ürünün üstün özelliklerini kullanarak katılımcılara özel bir sunum gerçekleştirdi.

Artan tüketici ihtiyaçlarına tek çatı altında çözüm sunan Kale, yeni mağazacılık konseptine İzmir’i de ekledi. Kale, prestijli markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, İtalyan Edilcuoghi Edilgres ve yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim’in yer aldığı yeni mağazasında ayrıca farklı ürün grubu ihtiyaçlarına yönelik bütünsel çözümler üretmek hedefiyle, Gorbon, Hansgrohe, Homemade Aromaterapi, Masuma Ceramics gibi sevilen markaların ürünlerini mağazalarında tüketicilerle buluşturuyor.

Açılışta, Kale T-One’ın, mutfaklara getirdiği üstün özellikleri anlatabilmek amacıyla, Türkiye’nin sevilen şefi Arda Türkmen, Kaleseramik Pazarlama Direktörü Zeliha Özay Yurdatap’ın ürün sunumuyla birlikte katılımcılara özel bir menü hazırladı. Arda Türkmen’in, Kale T-One tezgâhı üzerinde hazırladığı lezzetler büyük beğeni topladı.