Dr. (h.c.) İbrahim Bodur Değerleriyle Anılıyor

2016 yılında aramızdan ayrılan Kale Grubu’nun Kurucusu merhum Dr. (h.c) İbrahim Bodur’un aziz hatırasını yad etmek ve onu vefatının dördüncü yılında anmak için Mayıs ayında online olarak bir dizi program düzenleniyor. Kale Grubu tarafından programın çerçevesi, İbrahim Bodur’un kişiliğiyle özdeşleşmiş ve dünden bugüne köprü kuran değerlerinden “öngörü, cesaret, mücadele, yenilikçilik ve güven” kavramları üzerinden oluşturuldu.

Kale Grubu tarafından üç yıldır düzenlenen kendi alanında önde gelen isimlerin ağırlandığı “KaleTalks” sohbet serisi, anma programı kapsamında bu beş değer etrafında kurgulanarak gerçekleştiriliyor. 4-15 Mayıs tarihleri arasında, Yönetim Danışmanı Fazıl Oral’ın moderatörlüğünde düzenlenecek ve toplamda 10 konuşmacının ağırlanacağı KaleTalks'lar Kale Grubu'nun YouTube, Twitter ve LinkedIn sayfalarından takip edilebilecek.

18-23 Mayıs tarihlerindeki etkinlikleri kapsayan İbrahim Bodur Anma Haftası’nda ise, İbrahim Bodur’un anıldığı üç webinar (internet semineri) gerçekleştirilecek.